subheader_print-management

Наука и образование

УЧИЛИЩА

Все повече се залага на екипната работа в учебния процес. За да могат учениците и учителите пълноценно да използват новите технологии и интерактивните начини на обучение е необходимо всички участници и техните устройства да бъдат в една компютърна мрежа. Изграждането на подобна мрежа чрез кабелна среда изглежда непосилна задача – 20-30 физически връзки опасващи всяка учебна стая/кабинет.

 

Решение

Решението на този проблем е проектиране и изграждането на надеждна безжична локална мрежа WiFi, която да свързва всички ученици и учители (техните устройства) в рамките на сградата/сградите на учебното заведение.

 

Научете повече:

 

 

 

 

 

ДЕТСКИ ГРАДИНИ

Надеждни, здрави и достъпни продукти

Ние смятаме, че образованието чрез технологиите е право, а не привилегия. Затова предлагаме достъпни продукти, които са надеждни и здрави, което води до по-ниска обща цена на притежаване.

 

Адаптивни решения

Нашите адаптивни решения от край до край отговарят на всички потребности на образованието, включително устройства и продукти, предназначени за „интернет на нещата“ (IoT), програмиране и игровизация, софтуерни решения, центрирани около образованието.

 

Надеждно обслужване на клиентите

Поддръжката на предлаганите продукти и добрата организация при обслужване на клиентите, помагат на преподавателите, учащите, училищата и образователните институции да предотвратяват прекъсването на учебния процес от технически проблеми.

 

Научете повече: