subheader_consulting

Какви са ползите

Какви са ползите от извършването на дигитална трансформация?

 

1.„Digital Masters“ изпреварват своите конкуренти като статистиката показва 26% по-високи печалби от средните за сектора, както и 9% по-голям оборот при съществуващия капацитет.

 

2. Без значение от вида и географското местоположение бизнесите ще станат много по-дигитализирани в бъдеще. Тенденцията е неизбежна и правилният момент да започнете да се стремите към „Digital Master“ е сега.

 

 

 

 

На прага на втората индустриална революция (така както я нарича Андрю МакАфи и Ерик Бринджолфсън в едноименната им книга) компаниите са изправени пред предизвикателството да приемат, че технологиите са един от двата най-ключови фактора за развитието им наред с този на управлението. Разбирането на смисъла за бизнеса на така експлоатираното понятие в последните години „дигитална трансформация“ е в основата на всеки проект по бизнес стратегическо консултиране. Проучвания на университета в Харвард показват, че много малък процент от съвременните компании са готови за тази втора индустриална революция анализирайки големи компании от различни сектори и определят тези, които използват дигиталните технологии като „Digital masters“.